Телефони:
207
Santos
NY 2/3 Scr 17/18,ss,gc
—
—
unwashed
20/21
Мішок 60 кг
Профіль чашки: шоколад, горіхи
Опис:
Виробництво кави в Бразилії становить близько третини всього виробництва кави в світі, що робить цю країну на сьогоднішній день найбільшим виробником у світі за останні 150 років. У Бразилії вирощують і Арабіку, і Робусту, останній вид відомий як сорт Conillon (Коніллон). Загальне визначення «Santos» - це торгова марка, яка отримала назву на честь порту, через який традиційно транспортується кава з різних регіонів країни. Бразильська кава має унікальний детальний опис: NY 2 означає «Нью-Йорк 2» і охоплює максимальну кількість дозволених дефектів відповідно до методу підрахунку дефектів на Нью-Йоркській фондовій біржі і є найвищою оцінкою. Screen (скрін) 17/18 визначає розмір бобів, які є найбільшими серед бразильських сортів. Найпоширеніший метод обробки кави в Бразилії, який застосовують практично до 90% виробленої арабіки - це «сухий» (dry) спосіб, також відомий як «немитий» (unwashed) або «натуральний» (natural). Всі кавові зерна спочатку очищаються, а потім розміщуються тонким шаром для сушіння на сонці або сушильних машинах.