Телефони:
112
Mogiana
Eagle Mogiana NY 2/3 scr 16 fc
Eagle
unwashed
5 scr.16, AB
Мішок 60 кг
Опис:
Регіон: Mogiana
Виробники: 60+
Площа: 4200 га
Розмір ферм: 70 га (в середньому)
Обробка: natural
Скрін: 16+
Висота: 800 - 1,300 м над рівнем моря
Середня температура: 19.5°C (67°F)
Опади: 1,300 - 1,500 мм у рік
Різновид: Acaiá, Catuaí, Caturra, Icatu & Mundo Novo
Період врожаю: червень – вересень
Регіон Mogiana, який проходить уздовж кордону Сан-Паулу та Мінас-Жерайс, є домівкою кави натуральної обробки із найбільш послідовною солодкістю із тих, які виробляє Бразилія. У регіоні 3500 фермерів, які обробляють загальну площу у 202 000 га.
Ми відбираємо лоти з окремих фермерських господарств та обробляємо їх, створюючи гладкий, чистий, дуже послідовний кінцевий продукт. Наша мета – мати сталий профіль кави від партії до партії та з року в рік, роблячи наш Eagle Mogiana кавою, на яку можна покластися впродовж цілого року.
Профіль чашки: шоколад, горіхи, цитрус, вишня.