Sign in / Sign up
Cart

Brasil, Mogiana, NY 2; Scr 17/18; ss; fc, —, natural, —

Тело

Кислотность

Аромат

Страна

Brasil

Регион

Mogiana

Качество

NY 2,Scr. 17/18,ss,fc

Маркировка

Разновидность

Caturra, Catuai

Обработка

natural

Рейтинг SCA

81,75

Урожай

Мешок/кг

60 kg

Качество мешка

Jute Bag

Джерело/ Процес/ Історія:

Виробництво кави в Бразилії становить близько третини всього виробництва кави в світі, що робить цю країну на сьогоднішній день найбільшим виробником у світі за останні 150 років. У Бразилії вирощують і Арабіку, і Робусту, останній вид відомий як сорт Conillon (Коніллон). Опис Mogiana відноситься до регіону, звідки надходить кава.

Бразильська кава має особливість: NY 2 означає «Нью-Йорк 2» і охоплює максимальну кількість дозволених дефектів відповідно до методу підрахунку дефектів на Нью-Йоркській фондовій біржі і є найвищою оцінкою.

Screen (скрін) 17/18 визначає розмір бобів, які є найбільшими серед бразильських сортів. Найпоширеніший метод обробки кави в Бразилії, який застосовують практично до 90% виробленої арабіки - це «сухий» (dry) спосіб, також відомий як «немитий» (unwashed) або «натуральний» (natural). Всі кавові зерна спочатку очищуються, а потім розміщуються тонким шаром для сушіння на сонці або сушильних машинах.

Профіль чашки: злегка лимонна кислотність, солодкий, ароматний фундук і мигдаль, збалансоване «тіло».

up