Телефони:
Тело
Кислотность
Аромат
Tarrazú
SHB EP
Tucan
Caturra, Catuai
full washed
82,5
—
69 kg
Jute Bag
Джерело / Процес / Історія:
Коста-Ріка відома своєю чудовою кавою. Ця кава була ретельно відібрана з найкращих районів Тарразу і особливо з гір, що оточують Frailes.
Кава в Таррас має свою особливу відмінність у зв'язку з тим, що виробники залишають боби дозрівати трохи довше, ніж зазвичай на кавовому дереві. Потім каву збирають злегка перестиглою і транспотрують в Західну долину Сан-Рамон. Тут кава традиційно обробляється (повністю вимивається) в той же день. Трохи переспілі боби надають цій каві особливу соковитість і смак червоних фруктів.
Профіль чашки: середня щільність, свіжа і пікантна кислотність зі збалансованою солодкістю.