Sign in / Sign up
Cart

—, Costa Rica, Tarrazú, SHB EP, Santa Elena, washed

Страна

Costa Rica

Регион

Tarrazú

Качество

SHB EP

Маркировка

Santa Elena

Разновидность

Caturra, Typica

Обработка

washed

Рейтинг SCA

Урожай

Мешок/кг

Качество мешка

Джерело / Процес / Історія:

Через чітко визначені погодні сезони зерна кави стають однорідними протягом сезону дощів з рівномірним часом дозрівання в листопаді. Регіон Тарразу відомий своєю чистою і яскравою кавою, яка виграла безліч конкурсів серед виробників і бариста по всьому світу. У Finca Santa Elena каву вирощують в тіні, а ідеально стиглі зерна збирають вручну і сортують за якістю на власному млині.

Потім кавові зерна ретельно очищають від шкірки, повільно миють і сушать у власному патіо, щоб повністю розкрити кислотність і глибину смаку. Ферма використовує цілісний підхід до сталого розвитку, зводячи до мінімуму синтетичні витрати і використовуючи систему добрива із замкнутим контуром, яка компостує викинуту кавову м'якоть, також використовуючи черв'яків. Їх система очищення води відповідає високим екологічним стандартам уряду Коста-Ріки і зберігає чистоту річки, що протікає через помістя. Всім сезонним працівникам надається житло і медичне обслуговування, а також сучасна система фільтрації питної води. Ця кава не тільки підкорює своїм профілем чашки, а й містить у собі вражаючу історію успіху.

Профіль чашки: легка лимонна кислотність, сиропоподібна консистенція, смак з нотками малини, ванілі та горіхів.