Телефони:
Tarrazú
SHB EP
Santa Elena
Caturra, Typica
washed
—
—
—
—
Джерело / Процес / Історія:
Через чітко визначені погодні сезони зерна кави стають однорідними протягом сезону дощів з рівномірним часом дозрівання в листопаді. Регіон Тарразу відомий своєю чистою і яскравою кавою, яка виграла безліч конкурсів серед виробників і бариста по всьому світу. У Finca Santa Elena каву вирощують в тіні, а ідеально стиглі зерна збирають вручну і сортують за якістю на власному млині.
Потім кавові зерна ретельно очищають від шкірки, повільно миють і сушать у власному патіо, щоб повністю розкрити кислотність і глибину смаку. Ферма використовує цілісний підхід до сталого розвитку, зводячи до мінімуму синтетичні витрати і використовуючи систему добрива із замкнутим контуром, яка компостує викинуту кавову м'якоть, також використовуючи черв'яків. Їх система очищення води відповідає високим екологічним стандартам уряду Коста-Ріки і зберігає чистоту річки, що протікає через помістя. Всім сезонним працівникам надається житло і медичне обслуговування, а також сучасна система фільтрації питної води. Ця кава не тільки підкорює своїм профілем чашки, а й містить у собі вражаючу історію успіху.
Профіль чашки: легка лимонна кислотність, сиропоподібна консистенція, смак з нотками малини, ванілі та горіхів.