Sign in / Sign up
Cart

—, Costa Rica, Tarrazú, SHB, Rubies, washed

Страна

Costa Rica

Регион

Tarrazú

Качество

SHB

Маркировка

Rubies

Разновидность

Caturra, Catuai

Обработка

washed

Рейтинг SCA

Урожай

Мешок/кг

Качество мешка

Джерело / Процес / Історія:

В середині 19 століття жителі Центральної долини мігрували в південно-західний регіон, названий Тарраса, також відомий сьогодні як регіон Святих. Цей регіон зобов'язаний своїм ім'ям тому факту, що його кантони були названі в честь святих: Сан-Пабло-де-Леон-Кортес, Сан-Маркос-де-Таррас і Санта-Марія де доту. Цей регіон, що охороняється Тихоокеанським басейном, є заповідником містичних птахів і лісів.

Характеризується великим біорізноманіттям, мікрокліматом і багатими вулканічними, кислими грунтами переважно осадового походження. Регіон славиться виробництвом одного з найкращих високогірних сортів кави в світі. Більшість плантацій зайняті місцевими деревами. Період збору врожаю триває п'ять місяців з листопада по березень. Це збігається з чітко визначеним сухим сезоном, який забезпечує рівномірну стиглість і високоякісні кавові зерна. Сухий сезон також дозволяє постійне використання сонячного світла для адекватної сушки патіо.

Вирощування кави має основоположне значення для соціально-економічного зростання Лос Сантос. Всього посаджено 22 000 га, кожна з яких складається з невеликих ферм, що мають середній розмір 2,5 га. Велика частина працівників проживає в будинках, розташованих на побудованих для них ділянках. Працюючи разом з фермерами та партнерами на взаємодоповнюючій і стійкій основі, вплив на навколишнє середовище і природні ресурси зводиться до мінімуму.

Профіль чашки: яскрава, лимонна кислотність, середня консистенція, злегка фруктовий, солодкий і збалансований смак.