Sign in / Sign up
Cart

Ethiopia, Sidamo, Grade 1; Scr 14, Aroresa, natural, —

Тело

Кислотность

Аромат

Страна

Ethiopia

Регион

Sidamo

Качество

Grade 1, scr 14

Маркировка

Aroresa

Разновидность

Heirloom Ethiopia Cultivar

Обработка

natural

Рейтинг SCA

Урожай

Мешок/кг

60 kg

Качество мешка

Jute Bag

Детальний опис:

Ефіопія вважається колискою кави і славиться тим, що в лісах Регіону Каффа ростуть дикі дерева Coffea Arabica. Сьогодні в країні існує безліч невеликих кавових ферм. Фермери з кавових господарств розміром ділянки до одного гектара приносять кавові зерна на центральні мийні станції.

Тут кава знову ретельно відбирається і піддається впливу сонця на так званих «Африканських сушарках», також відомими як «підвісні ліжка». Процес сушіння може зайняти до 15-20 днів. У денний час кавові зерна постійно перемішують, щоб забезпечити послідовний процес сушіння. Вночі зерна на сушарках дбайливо накривають. При сушінні плодові цукри м'якоті частково проникають в зерна, що призводить до типового фруктового і солодкого аромату. Після того, як кавові зерна досягають змісту вологи 13%, лушпиння видаляється.

Якість висушених кавових зерен вже неможливо визначити візуально, тому велика увага приділяється саме процесу збору врожаю і дбайливого поводження з ним, що дозволяє отримати чудову якість з найкращим чистим ароматом.

Профіль чашки: комплексна фруктова композиція, що нагадує чорницю, полуницю і ром-родзинки.

up