Телефони:
174
Tarrazú
SHB EP
—
Caturra, Catuaí, Obata
washed
2020
Мішок 69 кг
Профіль чашки: чорний чай, лимон, цитрус.
Опис:
Кава потрапила до Коста-Ріки в останнє десятиліття XVIII ст. Протягом багатьох років кава розрослася на високогір’ї Центральної долини. Розвиток та торгівля кавою глибоко вплинули на культурний та соціально-економічний ландшафт країни. Безліч сортів кави, багаті ґрунти, велика висота та унікальні райони сприяють вирощуванню популярних та затребуваних сортів. Взаємодія цих факторів дозволила країні досягти репутації одного з найкращих виробників кави у Центральній Америці.
Ця кава є стандартною якістю для коста-риканської кави – SHB EP. Її можна вирощувати в різних регіонах країни на висоті понад 1350 метрів. Це ідеальна висота для кави. Кава SHB проявляє унікальні якості: цитрусова кислотність, складне поєднання фруктових та м’яких нот шоколаду. Цей тип кави представляє класичну, чисту, центральноамериканську чашку.
SHB (Strily Hard Bean) вказує, що каву вирощували на висоті понад 1350 метрів. Цей термін також є синонімом SHG / Strictly High Grown; ця класифікація вище, ніж HB.
EP (Європейська підготовка) вказує, що сирі зерна сортуються вручну – щоб видалити будь- які дефекти та сторонні матеріали.