Телефони:
Тіло
Кислотність
Аромат
047
Tarrazú
SHB EP
La Pastora
washed
0 No screen
Мішок 69 кг
Джерело / Процес / Історія:
Кооператив був заснований в 1960 році, коли фермери мало знали про виробництво кави і в регіоні не було «мокрих» млинів, тому кава продавалася посередникам. На сьогоднішній день кооператив налічує більше 2500 активних учасників, які постачають свої кавові зерна на загальний млин.
Учасники кооперативу строго дотримуються принципів захисту навколишнього середовища, стійких і екологічно чистих методів. Для фермерів важливо використовувати програми скорочення споживання води та утилізації сировини.
Регіон характеризується великим біорізноманіттям, мікрокліматом і багатими вулканічними ґрунтами, перш за все осадового походження. Регіон славиться виробництвом одного з кращих сортів кави в світі, який перемагав у кількох міжнародних змаганнях бариста і отримав безліч нагород.
Профіль чашки: від середньої до сильної лимонної кислотності, міцної консистенції, приємні ноти темного шоколаду і фруктів.