Телефони:
Тело
Кислотность
Аромат
Sidamo
Grade 1, scr 14
Aroresa
Heirloom Ethiopia Cultivar
natural
—
—
60 kg
Jute Bag
Детальний опис:
Ефіопія вважається колискою кави і славиться тим, що в лісах Регіону Каффа ростуть дикі дерева Coffea Arabica. Сьогодні в країні існує безліч невеликих кавових ферм. Фермери з кавових господарств розміром ділянки до одного гектара приносять кавові зерна на центральні мийні станції.
Тут кава знову ретельно відбирається і піддається впливу сонця на так званих «Африканських сушарках», також відомими як «підвісні ліжка». Процес сушіння може зайняти до 15-20 днів. У денний час кавові зерна постійно перемішують, щоб забезпечити послідовний процес сушіння. Вночі зерна на сушарках дбайливо накривають. При сушінні плодові цукри м'якоті частково проникають в зерна, що призводить до типового фруктового і солодкого аромату. Після того, як кавові зерна досягають змісту вологи 13%, лушпиння видаляється.
Якість висушених кавових зерен вже неможливо визначити візуально, тому велика увага приділяється саме процесу збору врожаю і дбайливого поводження з ним, що дозволяє отримати чудову якість з найкращим чистим ароматом.
Профіль чашки: комплексна фруктова композиція, що нагадує чорницю, полуницю і ром-родзинки.