Телефони:
Marcala
SHG EP
PACAMARA
Pacamara
washed
—
—
69 kg
Jute Bag
Детальний опис:
Кава Orgánico Marcala (COMSA) виростає в Маркано, Ла-Пас, в західній частині Гондурасу. Це один з найбідніших районів країни. Населення сильно залежить матеріально від виробництва кави і сільського господарства. COMSA була заснована в 2000 році 45 фермерами-однодумцями. У той час фермери страждали від вкрай низьких цін на каву, що робило невигідним його збір. Більшість фермерів в цьому районі були змушені покинути свої ферми, і багато мігрували в міста або США в пошуках роботи.
З тих пір фермери COMSA об'єднали свої сили, щоб отримати доступ до спеціалізованих ринків і відновити гроші на прожиття. Вони швидко зрозуміли, що органічне землеробство - це більше, ніж процес конверсії. Вони почали розвивати органічну і стійку культуру, яка врівноважує потреби бізнесу, суспільства і навколишнього середовища. З тих пір число членів виросло, чверть членів - жінки.
Багато також вирощують фрукти і овочі, а також утримують худобу, свиней, птицю і рибу. Виробнича політика COMSA покращує якість кави за рахунок відновлення виснаженої родючості грунту і припинення використання шкідливих хімічних речовин, які стали цього причиною. COMSA платить хороші ціни за каву і це принесло користь більш широкому колу спільноти, тому що інші торговці були також змушені пропонувати більш високі ціни місцевим фермерам. Кооператив здійснює весь цикл виробництва: від обробки стиглих зерен до переробки в зелену каву і зберігання на експорт.
Деякі з його учасників вирощують сорт Pacamara. Він добре відомий своїми дуже великими бобами і унікальним профілем чашки.
Профіль чашки: дуже солодка і фруктова кислотність, шоколад і горіхи.