Телефони:
142
—
AB FAQ
—
washed
5 scr.16, AB
Мішок 60 кг
Опис:
Регіон: Kiambu County знаходиться в центральній височині Кенії, яка простягається на північний схід від Найробі
Якість: AB FAQ
Грунт: вулканічно-червоні ґрунти з багатим вмістом органіки, як правило, кислі
Висота: для Kiambu приблизно від 1510 до 1750 м над рівнем моря
Ферма/Регіон/Кооператив: різні дрібні фермерські господарства, де фермери збирають каву на своїх господарствах та доставляють свіжозібрані ягоди до центральної станції обробки. Після цього кава депульпується, ферментується, миється та сушиться під сонцем на піднятих ліжках
Різновид: SL-28 та SL-34
Опади: для регіону характерна адекватна кількість опадів із середньорічною сумою приблизно 1100 мм. Вони випадають протягом двох чітких вологих сезонів
Період врожаю: 1. Ранній урожай – з червня по серпень (невелика кількість врожаю) 2. Пізній урожай – з вересня по грудень
Профіль чашки: темні ягоди, ревінь, лайм.