Sign in / Sign up
Cart

219, Ethiopia, Yirgacheffe, Grade 2 past crop, —, washed

Артикул 219

Тело

Кислотность

Аромат

Код Позиції

219

Страна

Ethiopia

Регион

Yirgacheffe

Качество

Grade 2 past crop

Маркировка

Обработка

washed

Скрін

Пакування

60 kg

Детальний опис:

Ефіопія вважається колискою кави і славиться тим, що в лісах Регіону Каффа ростуть дикі дерева Coffea Arabica. Сьогодні в країні існує безліч невеликих кавових ферм.

Велика кількість фермерів з зазвичай невеликим врожаєм збирають свої зерна і доставляють їх на центральні мийні станції, а не переробляють на власному обладнанні. На станціях мийки боби ретельно сортуються перед обробкою. Тільки повністю дозрілі і червоні зерна потрапляють в подрібнювач, щоб забезпечити однорідну і стабільну якість.

Зовнішня шкірка і м'якоть тепер видалені з бобів. Після цього кавові зерна поміщають в бродильні чани на 24 - 36 годин, в залежності від погодних умов, в яких м'якоть згодом видаляється шляхом бродіння. Потім кава остаточно промивається. Тепер вміст вологи в бобах повинен бути знижений до 12%. Це відбувається під прямими сонячними променями на так званих «Африканських ліжках» (столи для сушки) протягом 10-15 днів, коли кава обережно перемішується кілька разів в день.

Значення «Kochere» на місцевій мові означає «Колючі дерева», так як різні колючі дерева, наприклад, акація, ростуть в цій місцевості. Загальновідома суспільством традиція називається «Аба-Геда»: під керівництвом старшої і дуже шанованої людини суспільство збирається і слухає настанови майстра підтримувати мир і гармонію в суспільстві. Під час цієї церемонії вони разом читають молитви Богу про достатню кількість опадів для доброго врожаю.

Профіль чашки: чорний чай з бергамотом, польові квіти, ірис.

up