Телефони:
085
South
AA Plus
Nyota Kusini
washed
0 No screen
Мішок Grain Pro 60 кг
Опис:
Регіон: Mbeya, South Tanzania
Виробник: Дрібні фермери
Висота над рівнем моря: В середньому 1 600 м
Різновид: Bourbon, Kent
Період збору врожаю: квітень – вересень
Класифікація: АА
Обробка: Washed
Танзанія приголомшує широким поєднанням дикої природи, культурного багатства та природних вершин. Ще з початку 1900-х років Танзанія по-особливому зосереджувалась на збереженні своєї природної краси. Сьогодні близько 38% території країни є офіційними національними парками чи заповідними зонами. Додайте до цього дивовижну берегову лінію та засніжену Кіліманджаро на півночі. Серед цього розмаїття тут знайдеться кілька найкращих африканських чашок кави зі складними профілями. Виробництво кави в Танзанії здебільшого зустрічається навколо Кіліманджаро на півночі та в південній частині високогір'я Mbeya.
Регіон Mbeya на південному заході відомий своїми родючими ґрунтами та виробляє разом із висококласною кавою також какао, чай та спеції. Mbeya досить віддалений регіон, який має унікальну особливість. Тут каву вирощують на високих плато замість крутих схилів. Аграрії в цьому регіоні стикаються з інтенсивним сонячним світлом влітку, але також з надзвичайно сильними зливами в зимовий час.
Ці фермери зазвичай не володіють більшими ділянками, ніж 2 га. Крім кави вони також вирощують кукурудзу та сою для власних потреб. Виробництво кави все ще є ручною працею. Так збираються лише справді стиглі ягоди. Потім фермери доставляють ягоди до станцій обробки, які належать та експлуатуються 10-80 фермерами з відповідних AMCOS. Кооперативи регулярно проводять тренінги з агрономії, зосереджуючи знання на поліпшенні якості кави та якості обробки. Ця кава з Південної Mbeya зібрана вручну. Наполеглива праця відображується у вишуканій чашці з інтенсивними нотами.
Профіль чашки: лимон, темні фрукти, чорний чай, спеції.