Телефони:
Тело
Кислотность
Аромат
019
Yirgacheffe
Grade 1
Idido
natural
0 No screen
Мішок Grain Pro 60 кг
Опис:
Країна: Ethiopia
Регіон: Yirgacheffe/ Gedeo
Виробник: Smallholder Farmers
Висота: 1,800 – 2,000 м
Різновид: Typica, Local Heirloom Cultivar
Період врожайності: жовтень - грудень
Класифікація: Grade 1 (0-3 defects)
Обробка: fully washed
Ефіопія – країна, з якої походить вид кави Coffea arabica. Тут у лісах регіону Каффа зустрічаються дикі кавові рослини. У країні є типова структура «дрібних власників». Це означає, що велика кількість фермерів із зазвичай невеликим урожаєм відправляють ягоди на центральні мийні станції, де зерна ретельно сортують, депульпують, ферментують, миють, сортують та, нарешті, сушать на т.з. під назвою "африканські ліжка", також відомі як "столи для сушіння" протягом 10-15 днів.
Кава з регіону Yirgacheffe, який розташований у центральній-південній частині країни, виявляє дуже особливий характер та унікальний профіль чашок, що виправдовує славу однієї з найкращих кав у світі. У межах цього регіону лежить село Ідідо. Село гірське, з видом на місто Yirgacheffe, оточене пагорбами. Щовечора туман та хмари концентруються в цій місцевості, забезпечуючи прекрасні умови для вирощування specialty кави. Ця кава походить від єдиної станції під назвою Alemayehu Tafesse. Вишні збирають у різних фермерів, що займаються мікрохозяйством навколо станції, які доставляють каву до ринкових центрів. Кавові ягоди купуються після 19:00, коли всі фермери доставили каву в ці центри.
Профіль чашки: Приємна фруктова кислотність з персиком і темними ягодами, ройбосом, супер солодким