Sign in / Sign up
Cart

002, Brasil, Mogiana, NY 2; Scr 17/18; ss; fc, Colina Soave, natural

Артикул 002

Тіло

Кислотність

Аромат

Код позиції

002

Країна

Brazil

Якість

NY 2,Scr. 17/18,ss,fc

Регіон

Mogiana

Маркування

Colina Soave

Різновид

Caturra, Catuaí

Метод обробки

natural

Врожай/рік

2021

Пакування

Мішок 60 кг

Профіль чашки: шоколад, горіхи, цитрус, вишня

Опис:

Регіон: Mogiana

Організація: кооператив

Висота над рівнем моря: 200 - 800 м

Різновид: Катурра та Катуай

Період збору врожаю: березень - жовтень, головний врожай - в червні

Класифікація: NY 2 (0-4 defects), screen 17/18, ss, fc

Обробка: natural

SCA scoring:

Виробництво кави в Бразилії становить близько третини всього виробництва кави в світі, що робить цю країну на сьогоднішній день найбільшим виробником у світі за останні 150 років. У Бразилії вирощують і Арабіку, і Робусту, останній вид відомий як сорт Conillon (Коніллон). Опис Mogiana відноситься до регіону, звідки надходить кава.

Бразильська кава має особливість: NY 2 означає «Нью-Йорк 2» і охоплює максимальну кількість дозволених дефектів відповідно до методу підрахунку дефектів на Нью-Йоркській фондовій біржі і є найвищою оцінкою.

Screen (скрін) 17/18 визначає розмір бобів, які є найбільшими серед бразильських сортів. Найпоширеніший метод обробки кави в Бразилії, який застосовують практично до 90% виробленої арабіки - це «сухий» (dry) спосіб, також відомий як «немитий» (unwashed) або «натуральний» (natural). Всі кавові зерна спочатку очищуються, а потім розміщуються тонким шаром для сушіння на сонці або сушильних машинах.

Кавові плантації в Бразилії часто охоплюють величезні площі землі. Вони потребують сотні людей для керування та управління ними, щоб виробляти величезну кількість кави.