Sign in / Sign up
Cart

Coffeeton на FoReCH – головній події України у сфері HoReCA

Залишилось декілька днів до початку головної події України в сфері HoReCa Forech - выставка ресторанно-отельного бизнеса и клининга

В рамках FoReCH відбудеться професійна подія для кавової індустрії – For Coffee Community

  • Тільки кращі спікери
  • Актуальні теми
  • Нові підходи, які зможуть вивести ваш кавовий бізнес на ще вищий рівень

Головна мета For Coffee Community – бути корисними ринку. Зокрема, лекторій заходу відвідають місцеві та закордонні експерти із найцікавішими лекціями та найактуальнішими темами.

Очікуються декілька насичених днів!

Від Coffeeton

  • Лекції від Katharina Gerasch – Q-грейдера та незалежного консультанта з 14-річним досвідом
  • Лекція від Christian Klatt. Він – сертифікований тренер SCA, відповідальний за якість зеленого зерна в LIST & BEISLER – компанії, яка вже понад 100 років займається постачанням кави
  • Капінги на стенді Coffeeton та у капінг-зоні
  • Фінал IKAWA roast battle від Barista Games

Програма спікерів

25 вересня 12:30

Katharina Gerasch - Q - грейдер та незалежний консультант з 14-річним досвідом

ТЕМА ЛЕКЦІЇ: Секрети Колеса ароматів або Flavour Wheel

  • Що це, як ним користуватися та в чому полягає користь при роботі з ним
  • Які види Колеса ароматів бувають
  • Звідки походять різні аромати; механізм їх утворення
  • Які аромати залишатимуться найдовше, а котрі будуть найбільше змінюватись під впливом часу
  • Як впливати на розвиток аромату під час обсмажування кави
  • Як правильно поєднувати смаки та аромати між собою
  • Колесо ароматів від SCA vs нові версії

26 вересня 11:30

Katharina Gerasch

ТЕМА ЛЕКЦІЇ: Мистецтво створення кавових блендів

  • Значення, сенс, мета, а також виклики та челенджі
  • Бленд vs моносорт
  • Загальна інструкція, як створити бленд
  • База, що взяти за основу та як поєднувати
  • Бленди, приклади поєднання та їх компоненти
  • Бленди до та після, порівняння

27 вересня 11:30

Christian Klatt - сертифікований тренер SCA, відповідальний за якість зеленого зерна в LIST & BEISLER – компанії, яка вже понад 100 років займається постачанням кави.

ТЕМА ЛЕКЦІЇ: Свіжість Specialty Coffee: від зеленого зерна до обсмажування

  • Що та яким чином впливає на свіжість кави: ферма/обробка/зберігання
  • Як вимірювати ці показники та яким чином інтерпретувати отримані дані при обсмаженні (наприклад, вологість, активність води, колір тощо)
  • Як саме ці фактори впливають на кінцевий профіль чашки
  • На які показники потрібно звертати увагу обсмажчику та бариста
  • Активність води та наука, яка стоїть за нею
  • Зберігання. Упаковка. Дегазація
  • Управління запасами кави: обсмаженя під замовлення або реалізація “з полиці”