Телефоны:
Coffeeton на FoReCH – головній події України у сфері HoReCA
Залишилось декілька днів до початку головної події України в сфері HoReCa Forech - выставка ресторанно-отельного бизнеса и клининга
В рамках FoReCH відбудеться професійна подія для кавової індустрії – For Coffee Community
- Тільки кращі спікери
- Актуальні теми
- Нові підходи, які зможуть вивести ваш кавовий бізнес на ще вищий рівень
Головна мета For Coffee Community – бути корисними ринку. Зокрема, лекторій заходу відвідають місцеві та закордонні експерти із найцікавішими лекціями та найактуальнішими темами.
Очікуються декілька насичених днів!
Від Coffeeton
- Лекції від Katharina Gerasch – Q-грейдера та незалежного консультанта з 14-річним досвідом
- Лекція від Christian Klatt. Він – сертифікований тренер SCA, відповідальний за якість зеленого зерна в LIST & BEISLER – компанії, яка вже понад 100 років займається постачанням кави
- Капінги на стенді Coffeeton та у капінг-зоні
- Фінал IKAWA roast battle від Barista Games
Програма спікерів
25 вересня 12:30
Katharina Gerasch - Q - грейдер та незалежний консультант з 14-річним досвідом
ТЕМА ЛЕКЦІЇ: Секрети Колеса ароматів або Flavour Wheel
- Що це, як ним користуватися та в чому полягає користь при роботі з ним
- Які види Колеса ароматів бувають
- Звідки походять різні аромати; механізм їх утворення
- Які аромати залишатимуться найдовше, а котрі будуть найбільше змінюватись під впливом часу
- Як впливати на розвиток аромату під час обсмажування кави
- Як правильно поєднувати смаки та аромати між собою
- Колесо ароматів від SCA vs нові версії
26 вересня 11:30
Katharina Gerasch
ТЕМА ЛЕКЦІЇ: Мистецтво створення кавових блендів
- Значення, сенс, мета, а також виклики та челенджі
- Бленд vs моносорт
- Загальна інструкція, як створити бленд
- База, що взяти за основу та як поєднувати
- Бленди, приклади поєднання та їх компоненти
- Бленди до та після, порівняння
27 вересня 11:30
Christian Klatt - сертифікований тренер SCA, відповідальний за якість зеленого зерна в LIST & BEISLER – компанії, яка вже понад 100 років займається постачанням кави.
ТЕМА ЛЕКЦІЇ: Свіжість Specialty Coffee: від зеленого зерна до обсмажування
- Що та яким чином впливає на свіжість кави: ферма/обробка/зберігання
- Як вимірювати ці показники та яким чином інтерпретувати отримані дані при обсмаженні (наприклад, вологість, активність води, колір тощо)
- Як саме ці фактори впливають на кінцевий профіль чашки
- На які показники потрібно звертати увагу обсмажчику та бариста
- Активність води та наука, яка стоїть за нею
- Зберігання. Упаковка. Дегазація
- Управління запасами кави: обсмаженя під замовлення або реалізація “з полиці”