Телефони:
Тіло
Кислотність
Аромат
002
NY 2,Scr. 17/18,ss,fc
Mogiana
Colina Soave
Caturra, Catuaí
natural
2021
Мішок 60 кг
Профіль чашки: шоколад, горіхи, цитрус, вишня
Опис:
Регіон: Mogiana
Організація: кооператив
Висота над рівнем моря: 200 - 800 м
Різновид: Катурра та Катуай
Період збору врожаю: березень - жовтень, головний врожай - в червні
Класифікація: NY 2 (0-4 defects), screen 17/18, ss, fc
Обробка: natural
SCA scoring: –
Виробництво кави в Бразилії становить близько третини всього виробництва кави в світі, що робить цю країну на сьогоднішній день найбільшим виробником у світі за останні 150 років. У Бразилії вирощують і Арабіку, і Робусту, останній вид відомий як сорт Conillon (Коніллон). Опис Mogiana відноситься до регіону, звідки надходить кава.
Бразильська кава має особливість: NY 2 означає «Нью-Йорк 2» і охоплює максимальну кількість дозволених дефектів відповідно до методу підрахунку дефектів на Нью-Йоркській фондовій біржі і є найвищою оцінкою.
Screen (скрін) 17/18 визначає розмір бобів, які є найбільшими серед бразильських сортів. Найпоширеніший метод обробки кави в Бразилії, який застосовують практично до 90% виробленої арабіки - це «сухий» (dry) спосіб, також відомий як «немитий» (unwashed) або «натуральний» (natural). Всі кавові зерна спочатку очищуються, а потім розміщуються тонким шаром для сушіння на сонці або сушильних машинах.
Кавові плантації в Бразилії часто охоплюють величезні площі землі. Вони потребують сотні людей для керування та управління ними, щоб виробляти величезну кількість кави.