Телефони:
108
Santos
NY 3/4 Scr 14/15/16 gc
—
unwashed
5 scr.16, AB
Мішок 60 кг
Детальний опис:
Виробництво кави в Бразилії становить близько третини всього виробництва кави в світі, що робить цю країну на сьогоднішній день найбільшим виробником у світі за останні 150 років. У Бразилії вирощують і Арабіку, і Робусту, останній вид відомий як сорт Conillon (Коніллон). тоді як вид кави Арабіка явно домінує зі зростаючою часткою Ca. 80%. (Це б прибрала взагалі)
Бразильська кава має унікальний детальний опис:
NY 2 означає «Нью-Йорк 2» і охоплює максимальну кількість дозволених дефектів відповідно до методу підрахунку дефектів на Нью-Йоркській фондовій біржі і є найвищою оцінкою.
Screen (скрін) 17/18 визначає розмір бобів, які є найбільшими серед бразильських сортів. Найпоширеніший метод обробки кави в Бразилії, який застосовують практично до 90% виробленої арабіки - це «сухий» (dry) спосіб, також відомий як «немитий» (unwashed) або «натуральний» (natural). Всі кавові зерна спочатку очищаються, а потім розміщуються тонким шаром для сушіння на сонці або сушильних машинах.
Профіль чашки: шоколад, горіхи.